slide

Uw adres voor uw voeders en strooisels

Overige diervoeders

Overige diervoeders

Ons hooi en kuilgras (zie onder paardenvoer) zijn ook schikt voor koe, stier of andere grote ‘huisdieren’. Daarnaast leveren wij diverse brokken voor uw geit of schaap en vele soorten voer voor konijn, cavia en pluimvee. MPB-mix en snijmaïs (beide in kleine verpakkingen van 25 kg) maken deel uit van ons standaardassortiment.

 Van der Weijden Veevoederhandel logo
Van der Weijden Veevoederhandel
Tekst

Van der Weijden Veevoederhandel heeft een ruim assortiment aan diervoeders 

Van der Weijden Veevoederhandel heeft een ruim assortiment aan diervoeders. Wij zijn een veelzijdige veevoederhandel. Daarom kunt u bij ons ook voer kopen voor:  

  • Geiten 
  • Konijnen en cavia’s 
  • Rundvee 
  • Schapen  

Wij verkopen alleen merken van hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Wilt u informatie welk dierenvoer het geschiktste voor uw dier is? Aarzel niet en neem contact met ons op. Een van onze deskundige medewerkers staat u graag te woord en geeft u een passend advies.  

Welk voer leveren we voor de verschillende dieren?  

Voor elk diersoort verkopen we meer dan één soort voer. Wij vinden het belangrijk dat u keuze uit een breed assortiment heeft. Bij ons vindt u verschillende merken waar u uit kunt kiezen.  

  • Geiten: we verkopen hooi van hoge kwaliteit, diverse soorten Havens geitenbrokken en stalstrooisels.  
  • Konijnen en cavia’s: u heeft ruime keuze uit verschillende konijnen- en caviavoeders. Wij verkopen onder andere de volgende merken: Kasper Faunafood, Garvo en Havens. 
  • Rundvee: onder het kopje paardenvoer vindt u hooi en kuilgras, dit is ook geschikt voor rundvee of andere grote ‘huisdieren’. Wij verkopen ook rundveebrokken, kalvermelkpoeder, mineralenremmers en rundvee koeken. Deze zijn verkrijgbaar van de merken Fuite en Havens. 
  • Schapen: we verkopen hoogwaardig hooi, stalstrooisels en diverse soorten schapenbrokken en muesli. Bij ons kunt u onder andere terecht voor de merken: Havens schapenbrok en Havens L&S Musli.  

In ons standaard assortiment vindt u Gedizo MPB-mix en snijmais. Wij verkopen dit in kleine verpakkingen van 25 kg en de grote rollen van ongeveer 900 kg. 

Neem contact met ons op als u dierenvoer wilt bestellen  

Wilt u dierenvoer bestellen? Neem dan contact op met Van der Weijden Veevoederhandel. Wij hebben altijd een ruim assortiment en een groot standaard assortiment dat altijd op voorraad is. Wilt u speciaal voer? Informeer naar de mogelijkheden. Wij bekijken samen met u naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op 010 – 2290190 of stuur een email naar info@veevoederhandel.nl.  

 Van der Weijden Veevoederhandel logo
Van der Weijden Veevoederhandel
shutterstock_344899502

Productenoverzicht

Kuilgras – Voordroog - Horse Dinner  - Paardenbrokken – Muesli’s -Snijmaïs - MPB-mix
Vlas - Stro - Houtvezel – Zaagsel - Hemparade - Aubiose - Strokorrels - Strooizout

Laat u terugbellen Bestellen

 

Titel kenmerken
 Van der Weijden Veevoederhandel logo
Van der Weijden Veevoederhandel
logo_FSA_Kl_RGB securefeed_kenmerk_nl8f0000ff6d616386a59b84cabe0c205e